Tijdens de drukbezochte ledenvergadering van CDA Maassluis op woensdag 25 oktober jl. hebben de leden de kandidatenlijst voor de gemeenteraadsverkiezingen in 2018 vastgesteld. Lijsttrekker Corine Bronsveld is al gekozen en wordt gevolgd door de huidige fractieleden Marcel ’t Hart, Fred Voskamp, Henrike Heijboer en Mehmet Cicek. Op plaats 6 staat Martin Boekestijn, ondernemer in Maassluis en al vele jaren actief binnen het CDA Maassluis. Samen met Mark van Eijsden, Constand Wassink, Chris Voskamp en Wim Warbout vormen zij de top 10.

Lijsttrekker Corine Bronsveld-Snoep deelde op de ledenvergadering een warm compliment uit aan de kandidaatstellingscommissie voor de mooie lijst. “Onze kandidaten zijn betrokken, actieve inwoners en vooral ontzettend fijne mensen. Het is een hele afwisselende lijst, met vertrouwde gezichten én verrassende namen. Ik kijk ernaar uit om met dit team ons in te zetten voor Maassluis.”

Bestuursvoorzitter Jaap Poldervaart is enthousiast: “Onze kandidaten hebben allemaal een groot hart voor de stad. Ze zetten zich in voor Maassluis bij hun vereniging, bedrijf of in de politiek. Het is een prachtlijst met Chris Voskamp en Mohammed Faris als jonge kandidaten, met bekende namen en gewaardeerde inwoners zoals Magda Karssen en Joke Cats. Ik wens Corine Bronsveld-Snoep veel succes met de campagne. Zij weet zich gesteund door een enthousiaste club mensen met hart voor de stad.”


Het team CDA Maassluis is er klaar voor. Naast de kandidatenlijst hebben de leden ook het concept verkiezingsprogramma vastgesteld. Het definitieve verkiezingsprogramma wordt op 10 januari op de jaarlijkse CDA nieuwjaarsreceptie feestelijk gepresenteerd.

Complete lijst:
1. Corine Bronsveld
2. Marcel ’t Hart
3. Fred Voskamp
4. Henrike Heijboer
5. Mehmet Cicek
6. Martin Boekestijn
7. Mark Van Eijsden
8. Constand Wassink
9. Chris Voskamp
10. Wim Warbout
11. Fenny Helfferich
12. Robbert v.d. Berg
13. Gerda van Schie
14. Gijs van Eijsden
15. Suzanne Wassink
16. Ed Wilkes
17. Jaap Poldervaart
18. Jeanette Bouwman
19. Kees Pleijsier
20. Joke Cats
21. Mohammed Faris
22. Magda Karssen

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.