31 mei 2017

CDA Maassluis verkiest Corine Bronsveld-Snoep als lijsttrekker

Op 31 mei 2017 is Corine Bronsveld-Snoep tijdens de algemene ledenvergadering op 31 mei 2017 unaniem herkozen als lijsttrekker voor het CDA Maassluis.

Corine zet zich al veel jaren actief in voor het CDA in Maassluis. Eerst als bestuurslid en later als gemeenteraadslid en fractievoorzitter. Het is niet de eerste keer dat Corine tot lijsttrekker voor het CDA Maassluis is verkozen. Ook in 2014 voerde zij de verkiezingslijst van onze lokale afdeling aan.

Corine kijkt uit om zich ook de komende periode in te zetten voor de stad:

“Dagelijks zetten zoveel inwoners, organisaties en ondernemers zich in voor onze stad. Die betrokkenheid maakt Maassluis bijzonder. Ik ervaar het als heel speciaal dat ik het vertrouwen van onze leden heb mogen krijgen om het CDA in onze prachtige stad te mogen blijven vertegenwoordigen.”
“Corine is een topper! Ik ben uitermate blij dat zij de lijst wil aanvoeren bij de komende verkiezingen, dat is goed voor de stad en goed voor het CDA.”

Voorzitter Jaap Poldervaart reageerde verheugd op de verkiezing van Corine:

Corine is 39 jaar, getrouwd en moeder van 3 kinderen. In aanloop van de verkiezingen houdt Corine zich naast het werk voor de fractie bezig met het verkiezingsprogramma. Om haar activiteiten te volgen kunt haar vinden op facebook: www.facebook.com/corine.bronsveld

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.