15 november 2022

Fred Voskamp verlaat de gemeenteraad van Maassluis

Fred Voskamp heeft het CDA Maassluis laten weten dat hij de gemeenteraad van Maassluis verlaat. Fred was een vaste waarde binnen het CDA en de Maassluise politiek. Hij heeft zich meer dan 10 jaar ingezet voor Maassluis en voor de partij. 

In 2013 is hij begonnen als steunraadslid in de gemeenteraad, daarna gemeenteraadslid, wethouder en dit jaar opnieuw als raadslid in de gemeenteraad. In deze diverse rollen heeft hij een grote bijdrage geleverd aan verbeteringen in de stad. Met veel inzet en enthousiasme werkte hij in het college aan de herinrichting van de Kwartellaan, de verbetering van de kruising van de Schweitzerdreef en aan het Rainproof maken van Maassluis.

Verklaring Fred:
“De afgelopen maanden na de verkiezingen, heb ik mij binnen de fractie en op de achtergrond ingezet om invulling te geven aan het raadslidmaatschap. De veranderende rol na de verkiezingen in combinatie met het zoeken naar een nieuwe uitdaging maakt dat ik de rol van raadslid niet op de manier kan invullen die voor mij recht doet aan de inwoners die ik vertegenwoordig, maar ook fractiegenoten en collega-raadsleden. Ik wil het CDA Maassluis, de collega’s en de inwoners van Maassluis bedanken voor de mooie samenwerking en het vertrouwen.”

Wij willen Fred enorm bedanken voor alles wat hij voor de stad en het CDA Maassluis in het bijzonder heeft betekend. We begrijpen en respecteren zijn besluit, maar vinden het een groot gemis dat hij de fractie verlaat. Fred is vanwege zijn collegialiteit, zijn inhoudelijke kennis en oprechtheid een ontzettend fijn persoon om mee te mogen samenwerken

Het doet ons goed dat hij betrokken blijft bij het Team CDA Maassluis. We wensen Fred heel veel succes in de toekomst.
 

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.