15 juni 2017

Wethouder Kees Pleijsier niet beschikbaar na verkiezingen

Beste inwoners, raadsleden, collega’s, 


Na zo’n 10 mooie jaren in het Maassluise gemeentebestuur heb ik besloten mij niet opnieuw beschikbaar te stellen voor een actieve politieke rol na de gemeenteraadsverkiezingen in 2018. 
Wethouder CDA Maassluis

Sinds 2007 heb ik het CDA Maassluis als wethouder, raadslid en nu weer als wethouder mogen vertegenwoordigen in het gemeentebestuur van onze stad. Ik heb al deze jaren mogen ervaren hoe boeiend het werk als raadslid en in het bijzonder het wethouderschap is. 

Door de goede samenwerking met de collega’s, gemeenteraad, ambtenaren, partijgenoten en samen met de vele betrokken inwoners heb ik veel mooie en soms ook moeilijke projecten mogen realiseren voor Maassluis. Ik heb deze jaren als inspirerend en enerverend ervaren. 

Het was dan ook geen makkelijke keuze om mij niet meer beschikbaar te stellen voor een volgende bestuurstermijn, maar ik kijk uit naar een nieuwe uitdaging buiten de politiek. Door mijn keuze nu bekend te maken, kan ik mij in openheid gaan richten op mijn toekomst na het wethouderschap naast mijn dagelijks werk. Ik heb het bestuur van het CDA Maassluis op de hoogte gesteld van mijn besluit. 

Op 21 maart 2018 zijn de gemeenteraadsverkiezingen. Tot een nieuw college van Burgemeesters & Wethouders is benoemd, blijf ik mij als wethouder inzetten voor ons prachtige Maassluis. 

Met vriendelijke groet,

Kees Pleijsier

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.