CDA Zuid-Holland

Arjen Veerman

Statenlid

Arjen in 't kort
Ik ben Arjen Veerman, 27 jaar en woon samen met mijn vrouw en dochter in Den Haag. In het dagelijks leven ben ik ondernemer met een eigen adviesbureau. Daarnaast heb ik meer dan 10 jaar ervaring als bestuurder binnen verschillende stichtingen en goede doelen. Die ervaring zet ik graag in om Zuid-Holland elke dag een stukje mooier te maken.

Waarom het CDA? 
De christen-democratie heeft een uniek mensbeeld, waardengedreven politiek en een visie voor de lange termijn. Als mens komen we alleen tot ons volle recht in onze relaties met anderen. Daarom is het belangrijk recht te doen en goed te zorgen voor elkaar en de schepping. Daarin dragen we allemaal onze eigen verantwoordelijkheid. De christendemocratie is helemaal anders dan veel andere partijen waar de ‘grote ik’ centraal staat. Samenleven doe je niet alleen.

Waarom zit je in Provinciale Staten? 
Ik ben laatst vader geworden. Wij hebben ons huis eerst klaargemaakt voor de komst van onze dochter. Nu ze er is doen we elke dag ons best om haar een fijn thuis te geven. Precies dat wil ik als Statenlid ook voor jou doen, want iedere inwoner van Zuid-Holland verdient een eigen thuis. In het bijzonder wil ik een stem geven aan mijn generatie, de jongeren en starters. Wij gaan knallen om Zuid-Holland een thuis te maken voor alle inwoners.

 

Woordvoerder

Regiovertegenwoordiger

Platformen

Economie
Rotterdamse haven
Ruimtelijke ordening
Wonen
Omgevingswet
Digitalisering

Alphen a/d Rijn
Bodegraven-Reeuwijk
Gouda
Kaag en Braassem
Leiden
Leiderdorp
Nieuwkoop
Oegstgeest
Voorschoten
Waddinxveen
Zoeterwoude
Zuidplas

CDJA
Buitenlandnetwerk

 

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.