Jelle Mattias Holwerda

bestuurslid

 

Jelle Mattias Holwerda

E-mail: [email protected]

Mijn motivatie om onderdeel te zijn van het bestuur van CDA Zuid-Holland is gebaseerd op mijn visie voor de regio en de waarden die ik koester. 

Met veel genoegen woon ik met mijn vrouw en twee zoons in de prachtige veelzijdige Zuid-Hollandse kuststad Den Haag.
Persoonlijk is de C in het CDA van toepassing, ik ben christen en streef ernaar de wijsheid die ik hieruit meeneem toe te passen in het leven. 

In de 10 jaar die ik werkzaam ben geweest voor EY in de private financiële sector binnen de accountantspraktijk, heb ik het vak mogen leren zowel op nationaal als Europees niveau. Hier heb ik geleerd om met veel verschillende mensen te communiceren, besluiten te nemen en (inter)nationaal samen te werken. Eind 2019 heb ik een carrièreswitch naar de publieke sector gemaakt, het Ministerie van Financiën. Recent ben ik ook gestart met het doorgeven van mijn kennis aan een jongere generatie bij mijn alma mater Nyenrode Business Universiteit.

Generatie Y en Z, leeftijdscategorie 18 tot 34 jaar, waar ik zelf onderdeel van ben, heeft een purpose drive die perfect past bij de waarden van het CDA. Ik wil mij inzetten om deze generatie aan de zijde van het CDA in de politieke arena aan boord te brengen en een stem te geven. Daarnaast zie ik dat de toekomst van deze generatie op het gebied van werk, energievoorziening, economie, mobiliteit en digitalisering steeds sterker wordt beïnvloed door Europa. Daarom wil ik mij inzetten voor een sterk Europees netwerk en het in lijn brengen van de Europese agenda met onze regionale agenda voor Zuid-Holland.

Portefeuille
- nader in te vullen

Regiocontactpersoon voor:
- Leidschendam-Voorburg
- Wassenaar

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.