Jens Mekking

Kandidaat Statenlid

Jens in 't kort
Ik ben Jens Mekking en 21 jaar. Ik ben opgegroeid in Voorhout, waar ik na mijn VWO in Noordijk verhuisd ben naar Den Haag voor de studie Bestuurskunde. Daar ondersteun ik ook de gemeentelijke CDA-fractie en ben ik actief in verschillende besturen/commissies binnen o.a. de studievereniging en het CDJA. 

Waarom het CDA? 
Ik ben lid van het CDA omdat ik geloof dat de oplossingen voor de hedendaagse problemen, het beste vanuit de samenleving opgelost kunnen worden. Mensen komen het meest tot hun recht in relatie tot andere. Laten we als mens wat meer om ons heen kijken. Minder ik, meer wij! 

Waar wil je je voor inzetten bij de provincie? 
Binnen de provincie wil ik mij vooral inzetten om een jongere stem te laten horen. Daarnaast moet de provincie bereikbaar blijven, per fiets, met de auto maar ook zeker met het openbaar vervoer. De komende jaren wil ik mij inzetten om Zuid-Holland een provincie te laten zijn die prettig is om in te wonen, bereikbaar blijft en klaar is voor de toekomst.

Nu u mij heeft leren kennen, kom ik ook graag met u in contact. Wat zijn uw zorgen en welke kansen ziet u voor onze provincie?

Kijk voor meer info op jensmekking.nl

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.