27 juni 2021

Word gemeenteraadslid!

Politiek dichtbij
Het lokale CDA Pijnacker-Nootdorp is een afdeling die midden in de samenleving staat, stevige bestuurlijke ervaring heeft en altijd op zoek is naar concrete oplossingen die ook op de lange termijn passend en houdbaar zijn.

Politiek iets voor jou?
Wij zijn op zoek naar enthousiaste kandidaten die als raadslid het verschil willen maken voor onze gemeente vanuit de waarden van onze partij. Kandidaten die gericht zijn op het belang van de samenleving en daar concreet mee aan de slag willen. De gemeente bepaalt immers voor een groot gedeelte de directe omgeving van onze inwoners. Als lokaal CDA willen we daadkracht, betrokkenheid en professionaliteit laten zien, en we vragen jou daar inhoud aan te geven. Dat betekent dat jouw kennis, ervaring, ambitie, achtergrond en competenties ertoe doen en dat er beroep wordt gedaan op jouw gedrevenheid, politieke gevoel en authenticiteit. Je doet het niet alleen, als grote partij bieden we ook provinciaal en landelijk training en opleiding aan.

Word gemeenteraadslid!
De gemeenteraadsverkiezingen vinden plaats op 16 maart 2022 voor een periode van vier jaar. Je krijgt een unieke kans om mee te beslissen en  het verschil te maken voor onze inwoners. Een serieuze verantwoordelijkheid, waar je wel twee avonden per week plus een aantal uren lees- en schrijfwerk mee kwijt bent, maar daar staat ook een redelijke vergoeding tegenover.
Nieuwsgierig geworden? Klik onderaan op de profielschets voor meer informatie. Je kunt je bij de kandidatencommissie aanmelden door je cv met een korte motivatie te mailen naar [email protected]. Ook voor vragen of het inplannen van een telefonisch contact moment kan je gebruik maken van dit mailadres. De selectieprocedure op basis van de aanmeldingen start op 1 juli 2021.

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.