Ter ondersteuning van de campagnekas voor de Tweede Kamerverkiezingen heeft het CDA in 2019 een ‘Club van 100’ opgericht. De CDA Club van 100 is een inzet voor de lange termijn. Er wordt vier jaar lang (of korter bij vervroegde verkiezingen) gespaard om bij de Tweede Kamerverkiezingen een belangrijke financiële bijdrage aan de campagnekas te leveren. Met deze bijdrage kan de partij veel kiezers bereiken en overtuigen van het CDA verhaal. Zo bouwen we samen aan een sterker Nederland voor onze kinderen en kleinkinderen.

Opzet van de Club van 100

Het doel van de Club is duidelijk: een permanente stut onder het CDA zijn wat betreft fondsenwerving voor de verkiezingskas en dan vooral de Tweede Kamerverkiezingen.

De club komt één keer per jaar bijeen voor een diner, waarbij prominente CDA bestuurders, ministers, oud-ministers en volksvertegenwoordigers aanwezig zullen zijn om te netwerken.

Wij streven naar 100 leden, die zich eraan verbinden om bij de bijeenkomst te zijn en jaarlijks de bijdrage aan de Club te voldoen. Deze jaarlijkse bijdrage is gesteld op €2500.  Met 100 leden en eens per 4 jaar verkiezingen kunnen wij dan een zeer substantiële bijdrage aan de campagne doen!

Voor wie is de Club van 100?

Iedereen is welkom om lid te worden van deze club. Wij verwachten een diverse club samen te stellen van mensen die graag hun steentje willen bijdragen aan de toekomst van ons land. De Club biedt de leden een unieke gelegenheid om met politiek relevante mensen inhoudelijk van gedachten te wisselen over onderwerpen die de leden na aan het hart liggen. 

Hoe kan ik me aanmelden?

Om lid te worden van de Club van 100 kunt u dit aanmeldformulier invullen. Voor eventuele vragen kunt u contact opnemen via [email protected].

Bestuur: Hans van der Wind
Raad van toezicht: René Bolle, Ciel Stevens, Hans Huibers

Beloningsbeleid
Het bestuur van de stichting Christendemocratische Club voor Fondsenwerving. De bestuurders van deze stichting ontvangen geen bezoldiging. Zij mogen alleen werkelijk gemaakte kosten declareren, voor zover die relevant zijn en goedgekeurd worden.

Stichting Christendemocratische Club voor Fondsenwerving

  • IBAN NL52 RABO 03465575 18
  • RSIN/Fiscaalnummer 859753633
  • KvK -nummer 74042149

Buitenom 18, 2512 XA Den Haag

[email protected] 

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.