Amanda Kause

Communicatie

Wie is Amanda Kause?
Ik ben Amanda Kause-Zersch en ik woon samen met mijn lieve man en twee zonen al ruim twintig jaar in Almere. Ik ben opgegroeid in Groningen en heb daar Communicatiekunde gestudeerd. Al houd ik de nuchtere inslag van een Noordeling, ik voel mij inmiddels echt een Almeerse! Ik heb 7,5 jaar bij de gemeente Almere gewerkt en inmiddels werk ik al weer bijna 15 jaar voor de provincie Flevoland in uiteenlopende functies. Dat maakt dat ik me extra betrokken voel bij de ontwikkeling van Flevoland en Almere in het bijzonder.

Waarom ben je actief voor CDA Almere?
In 2019 ben ik toegetreden tot het CDA bestuur Almere. En dat is niet voor niets. CDA is voor mij hét antwoord op de steeds individueler, egoïstischer en populistisch wordende samenleving. Een samenleving waarin ik me steeds minder thuis voel. Ik geloof in de zij aan zij samenleving en een politieke koers in het midden. Kortom, in de koers van het CDA. Vanuit die gedachte werk ik graag samen met de CDA-leden aan de ontwikkeling van Almere. 

Wat hoop jij over vier jaar te hebben bereikt in het bestuur van Almere?               
k hoop dat we meer leden, en dan ook vooral meer jonge mensen, kunnen werven door te laten zien hoe actueel de Christen Democratie is. En natuurlijk op een spetterende campagne met als resultaat veel mensen die op CDA Almere stemmen.

Wat zou je Almeerse stemmers mee willen geven die CDA Almere nog niet kennen?
Sommige mensen denken dat het CDA ouderwets, traditioneel en alleen voor  Christenen is, maar niets is minder waar! Wij zijn juist een moderne partij, die luistert naar wat er in Almere gebeurt en zich steeds vernieuwt. Dit doen wij vanuit universele -van oorsprong Christelijke- waarden. Dat is niet zo gek, want daar is namelijk onze hele Westerse samenleving op gestoeld. CDA Almere is er voor iedereen die gelooft in de kracht van de samenleving, ongeacht waar je vandaan komt, wat je gelooft of van wie je houdt.

 

 

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.