11 maart 2018

Uitnodiging CDA lentelezing (10 april)

Het is weer zover! De inspirerende lentelezing staat weer voor deur. Dit jaar gaat niet één, maar gaan twee sprekers de dialoog met u aan over actuele maatschappelijke onderwerpen. Onder begeleiding van Aise de Groot zijn strafrechtadvocaat Niek Heidanus en Oerol oprichter Joop Mulder te gast. 

Niek Heidanus spreekt over de zwaarte van straffen in Nederland. Al verschillende jaren wordt gediscussieerd over zwaardere straffen. Niek Heidanus duikt in de achtergrond van onze huidige straffen en bespreekt met u wat zwaardere of lichtere straffen met zich mee brengen.

Joop Mulder spreekt over de erfenis van Leeuwarden-Fryslân 2018. Op dit moment is het culturele feestjaar in volle gang en daarom is ook het moment daar om vooruit te kijken. Wat kunnen we na 2018 nog merken van de vele projecten van dit jaar.

De lezing vindt plaats op dinsdag 10 april, de inloop start om 19.30 uur, vanaf 20.00 uur kunt u zich laten verrassen door deze twee topsprekers. De locatie is de Wasknijperzaal in de Blokhuispoort in Leeuwarden. Rond 22.00 uur sluiten we af met een borrel in café Proefverlof. Graag tot 10 april!

Aanmelden
Gratis aanmelden kan via deze link.

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.