23 januari 2024

Wij zoeken een nieuwe fractieassistent!

De leukste fractie van het land zoekt iemand die ons kan ondersteunen.

Dit ga je doen:
Jij werkt gestructureerd, nauwkeurig en hebt een politieke antenne. Je bent verantwoordelijk voor het agendabeheer van onze fractie, bent het eerste contactpunt voor organisaties en bewoners en zorgt voor goede afhandeling van inkomende en uitgaande e-mail. Daarnaast organiseer je werkbezoeken en bijeenkomsten, en heb je tussendoor ook nog een persbericht getikt en verzonden. Het bijhouden van onze sociale media is ook een onderdeel van je werkzaamheden.
Dit vragen we:
Je woont in de Gemeente Leeuwarden en je bent ongeveer 4 uur per week beschikbaar. Dat is goed te combineren met een studie of andere werkzaamheden. Je hebt goede organisatorische vaardigheden, schrijft foutloos Nederlands en bent flexibel. Je werkt standaard op maandagavond tijdens de fractievergadering, maar vindt het niet erg om daarbuiten een klus op te pakken als dat nodig is. Nog geen lid van het CDA? Geen probleem, als je je maar kunt vinden in onze ideeën: tijdens je werk leer je het CDA Leeuwarden snel genoeg kennen.
Dit bieden wij jou:
Werken als fractieassistent is afwisselend en uitdagend. Je werkt in het hart van de politiek. Welke plannen heeft de gemeente met de zorg van onze inwoners, waar gaat er worden gebouwd en hoe maken we de stad veiliger? Jij bent overal van op de hoogte. Je komt te werken in een enthousiaste en ambitieuze fractie. Voor ons is het heel belangrijk om van en met elkaar te leren. Wij houden van verschillende meningen en luisteren ook graag naar jou.
De vrijwilligersvergoeding is vastgesteld op €150,- per maand.
Enthousiast?
Leuk! We ontvangen je sollicitatiebrief en cv graag via [email protected]. Je hoort daarna zo snel mogelijk wanneer je op gesprek mag komen.
 

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.