09 november 2017

CDA Súdwest-Fryslân kiest voor drukwerk bij Keetman Empatec/Pastiel.

Voor de verkiezingen van 22 november heeft het CDA Súdwest-Fryslân (en een deel van Littenseradiel) veel flyers, posters en drukwerk nodig.

Pieter Greidanus (rechts op de foto), verantwoordelijk voor het drukwerk tijdens de CDA-campagne, heeft bewust voor Keetman gekozen. Keetman druk+print werkt met mensen die worden gedetacheerd door Empatec/Pastiel, de sociale werkvoorziening die onder andere actief is in de gemeenten Súdwest-Fryslân en Littenseradiel! “De mensen die hier werken hebben, om wat voor reden ook, een afstand tot de arbeidsmarkt. Voor ons gaat het niet om goedkoop maar om goed en betekenisvol werk en dat past bij het CDA,” stelt Pieter Greidanus.

De hoge kwaliteit en de goede organisatie binnen Keetman druk+print is voor het CDA een belangrijke reden om het drukwerk bij Keetman te laten maken. De CDA-spandoeken in de weilanden komen ook van de Keetman druk+print uit Sneek. Het CDA is zeer ingenomen met de samenwerking met Keetman! “Door het materiaal in de eigen gemeente te laten maken, door de eigen sociale werkvoorziening, zorgt dit voor een duurzame en verantwoorde vorm van campagnevoeren” aldus Pieter Greidanus, nummer 49 op de kieslijst van het CDA Súdwest-Fryslân.

Greidanus stelt “Wat de eigen gemeente u biedt haal het ergens anders niet” en doe dat ook met een sociaal hart.

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.