Vera van der Zee

Steunfractie 2014-2018

Enthousiast, positief, mensgericht en goed op de hoogte, dat zijn de woorden die mij het best omschrijven. Ik ben Vera van der Zee en op dit moment ben ik de enige twintiger op onze lijst. Na mijn studie geschiedenis in Groningen en Amsterdam, wilde ik graag weer in Weststellingwerf gaan wonen. Ik heb een leuk huis gekocht in Wolvega, waar ik met veel plezier woon.

Ik vind het belangrijk dat iedereen in Weststellingwerf zijn plek vindt, van jong tot oud. Ik wil de komende jaren aandacht besteden aan de jongere generatie, ik vind het daarbij belangrijk dat er in onze gemeente voldoende stageplaatsen zijn en dat het wonen in Weststellingwerf betaalbaar is, ook voor starters.

Ik ben opgegroeid in een familiebedrijf, mijn ouders hebben samen met mijn oom en tante een camping in Noordwolde, de Hanestede. Ik wil me er sterk voor maken dat onze gemeente aantrekkelijk blijft voor toeristen, want daar profiteert de hele middenstand van mee. Ik heb vertrouwen in de ondernemers, want zij verdienen het!

Ook heb ik vertrouwen in jullie, onze inwoners, omdat ik weet dat jullie net als wij het beste voor hebben met Weststellingwerf. We zijn daarbij samen verantwoordelijk, ieder naar eigen kunnen. Wij hopen de inwoners van Weststellingwerf te blijven verbinden en we hopen dat u ons uw vertrouwen blijft schenken!

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.