25 juni 2021

CDA stelt vragen over aanpak overlast Paasbos

Wat het CDA betreft komt er op zo’n kort mogelijke termijn een plan van aanpak voor de overlast rond winkelcentrum Paasbos. In november diende het CDA samen met de VVD hiervoor een motie in. Hoewel er maatregelen zijn genomen rond het winkelcentrum is er nog geen compleet plan van aanpak. Daarom stelde het CDA in de raadsvergadering van 24 juni mondelinge vragen aan de burgemeester.

CDA-raadslid Matthias Blankesteijn: ‘Bewoners rond het winkelcentrum in Paasbos verdienen het om in een veilige en schone omgeving te wonen. Daarom zijn we blij met de maatregelen die tot nu toe zijn genomen. Wat het CDA nog mist is een plan van aanpak, waarin beschreven staat hoe overlast structureel teruggedrongen gaat worden. Daarom hebben we dit aan de orde gesteld in de gemeenteraad, en aan de burgemeester gevraagd wanneer we dit plan van aanpak tegemoet kunnen zien.’

De burgemeester antwoordde dat het plan van aanpak na de zomer richting de gemeenteraad zal komen. Het CDA heeft aangedrongen om concrete maatregelen uit dit plan zo snel mogelijk in te zetten, en niet te wachten tot na de zomer. 

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.