Uta Maria Cyprian

bestuurslid penningmeester

Ik ben Uta Maria Cyprian, 51 jaar oud en getrouwd met Dennis Hennink. Door hem heb ik Winterswijk leren kennen en ben ik dan ook 2003 vanuit Duitsland naar Winterswijk verhuisd.

Ik ben lerares op de basisschool in Südlohn en medewerker bij het coördinatiepunt voor de Duits-Nederlandse uitwisseling van scholen bij de Bezirksregierung Münster.

In mijn vrije tijd hou ik van lange wandelingen met mijn man en onze hond en ik ga een paar keer per week sporten. Bovendien vind ik gezellige uren met familie en vrienden heel belangrijk.

Ik wil mij graag inzetten voor het CDA omdat ik het belangrijk vind om als burger op te komen voor de democratische en christelijke waarden en normen van de samenleving waar het CDA helemaal voor staat. Op de kandidatenlijst voor het CDA sta ik voor de eerste keer.

Mijn belangrijkste thema’s en wensen voor Winterswijk zijn de sociale betrokkenheid bij de medemens, de bescherming van dieren en natuur (behoud van Gods schepping) en een heel goed onderwijs voor iedereen.

(februari 2022)

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.