05 maart 2017

CDA Tweede Kamerlid op bezoek in Rijnwaarden en Zevenaar

Jaco Geurts, landbouwwoordvoerder van het CDA in de Tweede Kamer, was vrijdag 3 maart op bezoek in Rijnwaarden en Zevenaar.

Jaco Geurts vergezelde CDA Rijnwaarden en –Zevenaar, die op werkbezoek waren op de steenfabriek Kijfwaard-West in Pannerden. Daar werken ongeveer zestig mensen uit deze regio. De steenfabrieken in Rijnwaarden te samen  produceren straatbakstenen, en zijn goed voor 75% van de Nederlandse markt.

In de middag waren we te gast bij BKC Groenvoorziening in Zevenaar. Fred Hakvoort, directeur-eigenaar van BKC vertelde enthousiast over positieve aspecten van olifantsgras (Miscanthus). Hij gelooft dat dit gras naast het maken van papier, onder andere ook een positieve bijdrage kan leveren ten aanzien van geluidsreductie en fijnstofopname. In Zevenaar zijn ondertussen ook een aantal hectares olifantsgras aangeplant.

Vrijdag stond het CDA Zevenaar en –Rijnwaarden ook op de markt in Zevenaar. We merken dat de mensen in Zevenaar het CDA een warm hart toedragen. We hebben er alle vertrouwen in dat de verkiezingen op 15 maart positief voor het CDA gaan uitpakken.

 

Rinus Claus                                                            Kees van Merwijk

Raadscommissielid CDA Zevenaar                       Raadslid CDA Zevenaar   

[email protected]                                       [email protected]

 

 

 

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.