06 februari 2019

Een hele goede morgen!

Het CDA is de partij van en voor de samenleving. En daarmee gaat politiek voor ons over veel meer dan alleen het beleid van het de overheid.

Er zijn dingen die van grote waarde zijn, maar geen overheidsbudget nodig hebben.

Er zijn dingen die we van iedereen verwachten, maar die niet in de wet staan beschreven. Dan hebben we het over zorg voor elkaar, over familie en gezin, over respectvol met elkaar omgaan, online en op straat. Dat zit sinds de oprichting in onze naam, met de A van appèl: dat betekent een oproep aan ons allemaal. En deze campagne roept op om respectvol en vriendelijk met elkaar om te gaan. Om elkaar gedag te zeggen. Om iets minder op je mobiel te kijken en in plaats daarvan iemand aan te kijken. Dat is gratis en onbetaalbaar tegelijk. Een hele goede morgen. Wie wil er zijn dag nu niet op deze manier beginnen?

En daarom zijn wij er mee begonnen. Met heel veel CDA-ers tegelijk. Op heel veel manieren. We begonnen met een grote actie, eind januari. En we gaan ermee door, want er is altijd een nieuwe morgen. Als u de groet ontvangt, hopen wij dat u ‘m doorgeeft. Aan uw buurman in trein, bus of straat. Aan de postbezorger of zorgverlener, aan een familielid of collega. Zodat morgen voor iedereen een hele goede morgen is.

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.