Hendrik Haringsma

Penningmeester

Ik ben Hendrik Haringsma. in 1986 ben ik geboren in Friesland en sinds enkele jaren woon ik in de prachtige binnenstad van Zutphen. Na enkele jaren in Groningen gewoond te hebben, waar ik Bedrijfskunde heb gestudeerd, ben ik naar Gelderland verhuisd om hier te gaan werken in Gelre ziekenhuizen met locaties in Apeldoorn en Zutphen. 

Sinds anderhalf jaar ben ik betrokken bij het CDA Zutphen Warnsveld. Een prachtige partij waarbij ik mij vanaf het begin erg welkom heb gevoeld. Als partij hebben we een hele mooie en talentvolle groep mensen die vanuit verschillende achtergronden en expertise een prachtige bijdrage (willen) leveren aan de verdere ontwikkeling van Zutphen en Warnsveld. 

De reden dat ik mij ooit bij het CDA heb aangemeld als lid, is dat het CDA voor mij de partij is die initiatieven vanuit de samenleving wil faciliteren. Een partij die niet alle verantwoordelijkheden bij de overheid / gemeente ligt, maar het individu ook niet in de steek laat als hij of zij hulp nodig heeft. Dit spreekt mij erg aan in het CDA. 

Voor de komende gemeenteraadsverkiezingen hoop ik op een heel goed resultaat. We hebben een mooi verkiezingsprogramma, een sterke lijst met mensen en de gezamenlijke ambitie om er de komende 4 jaar iets goeds van te gaan maken. Daar wil ik graag een bijdrage aan leveren. 

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.