Tim ter Steege

Forumlid

Contactgegevens:

Mail: [email protected] en (CDA-telefoon).

 

Taken:

-Beheer social-media.

-Notuleren van de fractievergaderingen.

-Genereren media-aandacht fractie en persberichten schrijven.

-Contactpersoon van de wijk Noordveen en Leesten.

-Beheren van de contacten van onze fractie met inwoners, leden, organisaties en andere CDA-afdelingen.

 

Over mezelf

Mijn naam is Tim ter Steege en ik woon sinds 2017 samen in deze prachtige gemeente.

 

Politiek interesseert mij al een hele lange tijd. Een lange tijd was het vooral iets wat ik op de achtergrond volgde. Een jaar geleden veranderde dat, ik wilde zelf ook een keer de handen uit de mouwen steken. Uiteindelijk trok het CDA mij, omdat het een nuchtere middenpartij is met mooie kernwaarden. Daarom ben ik begin 2021 lid geworden van de jongerentak van het CDA (CDJA) en later ook van het CDA. Via het CDJA kwam ik in contact met Mark, die mij uiteindelijk kennis liet maken met het mooie CDA Zutphen-Warnsveld.

 

In mijn rol als fractiesecretaris hoop ik aan alle inwoners van onze gemeente het signaal af te geven dat ons team zich ook buiten de verkiezingen inzet voor de belangen van de inwoners. Door de gebeurtenissen van de afgelopen twee jaar hebben veel mensen het vertrouwen in de politiek verloren, de komende vier jaar hoop ik dat terug te winnen. Ook hoop ik met mijn functie onze CDA-afdeling om te toveren tot 1 van de meest actieve van Nederland!

 

We hebben een divers en getalenteerd team, ik heb er alle vertrouwen dat dit team succesvol gaat bouwen aan een mooiere en goed leefbare gemeente!

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.