Hannie Heine

Fractievoorzitter / Raadslid

Sinds 1998 zit ik in de gemeenteraad van Heerlen voor het CDA.

Daarvóór heeft het CDA een ledenvergadering gehad rondom de problematiek van een tippelzone, die Heerlen toen had. Na deze ledenvergadering heb ik besloten me als lijstduwer (nr.15) op de kandidatenlijst van het CDA beschikbaar te stellen. Ik ben destijds bij vele inwoners langs de deur gegaan en heb me voorgesteld. Door deze persoonlijke campagne en omdat ik opkwam voor de veiligheid van de inwoners, ben ik met voorkeur in de gemeenteraad van Heerlen gekozen.

Sindsdien ben ik telkens met voorkeur in de gemeenteraad gekozen. Vooral de commissies veiligheid, ruimtelijke ontwikkeling en leefomgeving hebben mijn aandacht. De overlast van de coffeeshops en de dag- en nachtopvang zijn enkele belangrijke onderwerpen waar ik mij al die jaren publiekelijk en politiek voor inzet.

In het dagelijkse leven ben ik ondernemer en sta ik al meer dan 35 jaren op markten in de regio. Tevens ben ik voorzittter van de Centrale Vereniging Ambulante Handel Limburg en zit ik ook nog in een aantal marktcommissies van Heerlen en andere gemeenten. De combinatie met ondernemerschap op markten en politiek werkt uitstekend. Enerzijds om te weten wat er in de stad leeft en anderzijds dan ook door aan het roer te staan om wat te betekenen voor de stad. De appel valt hier niet ver van de boom want ook mijn dochter Gabriëlle Heine is inmiddels ondernemer op markten en raadslid voor het CDA in haar woonplaats Maastricht.

Doordat ik op de weekmarkt in Heerlen sta heb ik altijd veel contact met inwoners en ben ik ook graag bereid met iedereen in gesprek te gaan. Ik nodig ook u daartoe van harte uit!

U kunt me ook telefonisch bereiken via 06-57604142 of mij een e-mail sturen.

 

Groetjes Hannie Heine.

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.