26 maart 2024

Flitspeiling bestemming locatie Oudvensestraat in Mierlo

De gemeente Geldrop-Mierlo is voornemens om het bestaande sportpark aan de Oudvensestraat in Mierlo uit te breiden in zuidelijke richting. Hierbij wordt de mogelijkheid gecreëerd om naast de bestaande accommodatie voor de hockeyclub ook andere sportvoorzieningen mogelijk te maken met eventueel een clubgebouw en/of sporthal. Hiervoor is een bestemmingsplan in procedure gebracht, waar de gemeenteraad binnenkort over moet beslissen.

Het plangebied ligt dicht tegen het centrum van Mierlo aan. Hierdoor zou het gebied interessant kunnen zijn voor meerdere invullingen buiten sport. Denk bijvoorbeeld aan woningbouw, deze grond zou kunnen aansluiten bij de huidige woningbouwplannen rondom het gehele gebied. In het kader van de uitbreiding van het sportpark wordt gesproken over een eventuele verhuizing van de Mierlose Tennisvereniging (MTV) naar deze locatie. MTV heeft onlangs het sportcomplex op haar huidige locatie gerenoveerd.

Het CDA Geldrop-Mierlo wil graag bij u als inwoner peilen wat u de beste bestemming vindt voor de locatie Oudvensestraat.

Klik hier om uw reactie te geven

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.