25 februari 2023

Uitnodiging bijeenkomst wonen, welzijn en zorg

Graag wil ik u uitnodigen voor een speciale middag waarin politiek, ideeën uitwisselen en gezelligheid hand in hand gaan.

Na bijna een jaar als CDA wethouder in de gemeente Geldrop-Mierlo aan het werk te zijn binnen het Sociaal Domein zijn al een aantal duidelijke stappen gezet. Nu staan we voor de Provinciale Staten verkiezingen van 15 maart as. waar het CDA Brabant wonen als belangrijk aandachtspunt heeft. 

In uw gemeente wordt daar duidelijk vorm aan gegeven door wonen, welzijn en zorg hoog op de agenda te zetten. Daar heeft u in de Algemene Ledenvergadering al iets over gehoord.  
Ook binnen de regio staat dit onderwerp steeds beter op de agenda, waarbij ik actief deelneem in de groep aanjagers om urgentie te blijven benoemen en samenwerking te bevorderen.
Voor de komende Provinciale Staten verkiezingen sta ik op de lijst van het CDA om de grote behoefte aan alternatieven voor wonen, welzijn en zorg ook provinciaal onder de aandacht te brengen. En met onze fractievoorzitter Mark van Schaijk die op de lijst staat voor de Eerste Kamer, vragen we voor hetzelfde onderwerp ook landelijke aandacht. Vanuit Geldrop-Mierlo zijn we politiek betrokken, actief in de samenleving en vastberaden om onze doelen te halen. Minder ik, meer wij.

Wilt u met mij van gedachten wisselen en samen bouwen aan gezonde wijken om oud te worden? Dan nodigen we u van harte uit op vrijdag 10 maart van 14:00 tot 16:00 uur. Locatie Wijkgebouw Den Akert, Eikelaar 2a te Geldrop. Ook familie, vrienden en kennissen zijn van harte welkom.

Wij horen graag of u aanwezig kunt zijn en met hoeveel personen, zodat we ongeveer weten hoeveel appelflappen we klaar mogen zetten. Dit kunt u doorgeven door te mailen naar [email protected].

Geen vervoer? Geef dit gerust aan, dan zorgen wij voor een oplossing.

Ik hoop u op 10 maart te mogen begroeten!


Met vriendelijke groet,

Mathil Sanders
CDA wethouder Sociaal Domein
Gemeente Geldrop-Mierlo

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.