Stefan Janszen

Raadslid / Fractievoorzitter

Samen met mijn vrouw Femke woon ik in Gemert. Samen hebben we een prachtige dochter (Lauren) en zoon (Nanne). Ik ben geboren in Zevenaar en heb 25 jaar in Babberich gewoond. Na met succes afronden mijn studies Bouwkunde en Bouwtechnische Bedrijfskunde afgerond te hebben ben ik in Gemert komen wonen. Na ruim 4 jaar gewerkt te hebben als projectontwikkelaar bij een familie bouwbedrijf, 6 jaar als verkoopmanager bij een grondbedrijf van één van Nederlands grootste grondbezitters ben ik nu ontwikkelingsmanager bij een beursgenoteerd bedrijf. Voetballen is mijn hobby en dat doe ik met mijn vrienden bij VV Gemert in het 10e.

Door politiek krijg je een kans om aan de mooiste dingen mee te werken; veranderingen bewerkstelligen waar mensen iets aan hebben, beter en gewoon gelukkig van worden. Van hele kleine dingen tot grote zaken. Dat is zeker niet makkelijk. Maar het geeft wel enorme voldoening en daarom geeft raadslid zijn mij voldoening. Graag wil ik dit na 4 jaar doorzetten en nog meer mooie dingen bereiken.

Waarom CDA? Helaas denken veel jongeren dat ze niet kunnen stemmen op het CDA omdat het christelijk is. Natuurlijk staat het CDA voor de christelijke waarden, bijvoorbeeld kijk niet alleen naar jezelf maar ook naar de mensen om je heen. Dit zou eigenlijk heel normaal moeten zijn en toch niet christelijk? CDA kijkt dus verder en ziet kansen in meer dan alleen de politiek en staat dicht bij de bevolking. De kasteeltuin open of bouwen naar behoefte is een hele normale gedachte en niet zozeer christelijk toch? CDA een partij voor iedereen!

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.