Jakko Klaassen

18 | Oirschot

Ik woon al mijn hele leven in Oirschot. Ik volg de opleiding Management van de leefomgeving aan de HAS Hogeschool. Het leek me interessant om de kennis die ik hier opdoe, toe te passen in mijn eigen gemeente. Ik praatte daar vorig jaar met Camil over. Samen meldden we ons aan bij het CDA, omdat het motto - samen doen - ons onder andere erg aanspreekt.

Ook in mijn opleiding werk ik veel in projectgroepen en zie ik dat je meer bereikt door samen te werken. In de lokale politiek kan ik me verder ontwikkelen én iets betekenen voor de samenleving en jongeren.

De stem van jongeren mag wat mij betreft veel meer gehoord worden. Wat ik nog meer doe? Ik voetbal bij Oirschot Vooruit en ben een paar avonden in de week teamleider bij Jumbo Oirschot. Ik vind Oirschot een erg mooie gemeente, daar zet ik me graag voor in. Door mijn opleiding ben ik speciaal geïnteresseerd in alles wat er in de openbare ruimte gebeurt. De schaarste op de woningmarkt is daar een voorbeeld van. Maar ook over andere onderwerpen denk ik graag mee.

De stem van jongeren mag wat mij betreft veel meer gehoord worden.

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.