Robert Breedveld

Fractielid

Als vader van 2 jonge dochters, wil ik niets liever dan een betere wereld achterlaten voor mijn kinderen. En om dat mogelijk te maken zullen de juiste keuzes moeten worden gemaakt. Ghandi zei ooit: “De toekomst hangt af van wat je nu aan het doen bent”. De toekomst begint dus vandaag.

Als raadslid kan ik mijn bijdrage leveren aan de punten waar ik voor sta, het achterlaten van een betere wereld voor mijn kinderen, een Roosendaal voor ons allemaal: voor jong en oud, voor werkend en werkzoekend, voor gezin en alleenstaande. Bij het CDA zijn we er voor elke Roosendaler, iedereen telt mee en dat vind ik mooi aan onze partij!

Daarom maakt het CDA keuzes die leiden tot een veilig, schoon en zorgzaam Roosendaal. Gericht op een duurzame toekomst voor ons allemaal. Een Roosendaal waarin respect voor elkaar, betrouwbaarheid en fatsoen belangrijk zijn.

Ik sta ervoor dat wij als CDA het handelen blijven baseren op de springlevende kernwaarden: solidariteit, gespreide verantwoordelijkheid, politieke gerechtigheid en rentmeesterschap.

CDA een Roosendaal voor ons allemaal

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.