Hans van der Biezen

Hans van der Biezen, nummer 10 op de lijst.

Mijn naam is Hans van der Biezen, 65jaar. Geboren in Nuland en ik woon er nog altijd samen met mijn vrouw. Onze 2 zonen wonen ook Den Bosch; een in de Groote Wielen en de ander in de Willemspoort op West. In het dagelijks leven ben ik Business Development Manager bij een Pharmaceutisch bedrijf, met meer dan 15 vestigingen in Europa en Noord Amerika. 

Het inzetten voor de gemeenschap is me met de paplepel ingegoten en vanaf mijn 13de heb ik me altijd als vrijwilliger op meerdere fronten tegelijk ingezet - als begeleider en trainer bij teamsporten, als bestuurder van sportverenigingen, in de Dorpsraad en binnen de kerk. 

Binnen het CDA ben ik lang voorzitter geweest van de afdeling Nuland en van Maasdonk, heb ik in het Regiobestuur gezeten en heb bijna 10 jaar in de Gemeenteraad van Maasdonk gezeten; hier heb ik de rol van fractieleider ingevuld. Op dit moment ben ik penningmeester van CDA Den Bosch. 

Naast mijn drukke baan heb ik het altijd belangrijk gevonden om ook iets voor de gemeenschap te doen; dit heeft veel energie gekost, maar ik heb er veel voor teruggekregen. 

Het CDA met hun kernwaarden - waarbij rentmeesterschap en normen & waarden me het meest aanspreken - is hierbij altijd de partij geweest die het best bij me past. Natuurlijk ben ik het niet met alles eens, maar waar ik kan, probeer ik wel invloed te hebben. 

In de komende periode is het belangrijk om de rol van een kernen binnen de gemeente Den Bosch een goede plaats te geven. Veiligheid, sociale cohesie en leefbaarheid zijn de belangrijkste elementen om in stand te houden of te verbeteren. Daar zal ik me voor inzetten. Met vertrouwen in de toekomst - Samen aan de slag.
 

Gemeenteraadsverkiezingen / 's-Hertogenbosch / 16 maart 2022 / CDA Den Bosch

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.