08 oktober 2021

CDA-fractie aan de slag bij verwendag Zonnebloem Den Dungen

Op de nieuwjaarswens 2019 kondigde het CDA aan dat haar fractie in 2020 niet alleen op bezoek wilde komen bij maatschappelijke initiatieven, maar ook aan een aantal daarvan ondersteuning wilde geven. De Zonnebloem uit Den Dungen diende één van de winnende ideeën in en daagde de fractie uit om te komen helpen op de jaarlijkse Verwendag. Vorig jaar kon de Verwendag door de Coronacrisis niet doorgaan, maar wat in het vat zit ……..

Natuurlijk was de hele fractie van mening dat de toegezegde ondersteuning gewoon een jaartje op kon schuiven! Dus afgelopen zaterdag 2 oktober waren Femke Klomp, Kirk den Otter, Anja Andres en Harvy Schouten (zie foto) stipt om 10.00 uur aanwezig in De Litserborg om een bijdrage te leveren aan het verwennen van de gasten van de Zonnebloem.

Femke en Anja zorgden voor handmassages en gezellige gesprekjes. Kirk en Harvy deden de spelregie bij Rummikub en kaarten, waarbij er natuurlijk ook het nodige afgekletst is.

Ruim 40 gasten deden mee aan de Verwendag  en de sfeer zat er goed in!

De fractie heeft genoten van de gezelligheid en de contacten. Met veel plezier geluisterd naar alle verhalen en vooral ook naar de grote waardering die de gasten hebben voor alles wat Zonnebloem Den Dungen onderneemt en organiseert. Een meer dan terechte waardering ook naar de mening van de CDA-fractie. De organisatie was uitstekend, de inzet onvermoeibaar maar vooral de persoonlijke aandacht voor alle gasten viel in het oog. Dank je wel aan alle gasten voor de gezelligheid, het plezier en de persoonlijke gesprekjes. Complimenten aan alle medewerkers van Zonnebloem Den Dungen: leuk dat wij jullie gast mochten zijn!

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.