Martie Jeuken

Ik zet me in voor recreatie & toerisme en het Somerense verenigingsleven


 

Hoi, mijn naam is Martie Jeuken. Ik ben 57 jaar, geboren en opgegroeid in Someren-Eind, getrouwd met Ellen en woonachtig aan de Grebbe in Someren. We hebben een dochter (Annelou) en een zoon (Sven).

Ik ben al ruim 40 jaar actief als vrijwilliger en breed inzetbaar in het Somerense verenigingsleven. Momenteel als secretaris van St. SomereN Natuurlijk, voorzitter Comité 4 en 5 mei Someren, initiator van Vrijheidsvuur De Peel in Someren en stadionspeaker/ presentator bij Helmond Sport. Daarnaast ben ik (soms) nog actief als lid van carnavalsvereniging De Meerpoel, SV Someren en JOEK, fotografeer ik graag en presenteer af en toe evenementen/ activiteiten. 

In de periode 2010-2018 heb ik me als raadslid van het CDA Someren met veel passie en plezier ingezet voor de Somerense gemeenschap. Ook was ik kandidaat Statenlid voor het CDA tijdens de Provinciale verkiezingen in 2015. Hoewel ik vanwege mijn gezondheid een stap terug heb gedaan in de politiek, zet ik me – daar waar mogelijk – in voor recreatie en toerisme en het Somerense verenigingsleven.

Heb je vragen? Bel of mail me!
 

Martie Jeuken: 06-14486211

[email protected]

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.