18 januari 2021

Politiek web café met als gastspreker Pieter Omtzigt

Beste CDA leden en geïnteresseerden,

Op 22 januari 2021 van 19.30 -21.30 uur organiseert de afdeling CDA Helmond een politiek web café met als gastspreker Pieter Omtzigt.

Op dit moment is Pieter Tweede Kamerlid en staat hij nummer 2 op de kandidatenlijst voor de 2e Kamerverkiezingen 2021. Vanuit onze leden kwam de wens om Pieter te ontmoeten. Gezien de COVID-19 maatregelen is een fysiek bezoek voor de verkiezingen echter niet mogelijk. We hebben als bestuur CDA Helmond Pieter bereid gevonden om zich voor te stellen aan degenen die hem nog niet kennen, maar ook om iets te vertellen over zijn huidige en toekomstige portefeuille in de 2e Kamer. Tevens zal hij uw vragen beantwoorden.

Ook onze Brabantse kandidaten Inge van Dijk en René Peters zullen aanwezig zijn. Aangezien er vanuit andere afdelingen uit de regio ook de behoefte is Pieter Omtzigt te ontmoeten, hebben we als CDA Helmond gemeend om ook die hiervoor uit te nodigen.

Voor meer info over Pieter kijk op https://www.tweedekamer.nl/kamerleden_en_commissies/alle_kamerleden/omtzigt-ph-cda en https://www.cda.nl/omtzigt.

Agenda politiek web café

19.15 uur Inloop 

19.30 uur Opening en mededelingen door afdelingsvoorzitter CDA Helmond Albert van Dam

19.40 uur Inge van Dijk (nr 4)

20.00 uur Gastspreker Pieter Omtzigt (nr 2)

21.00 uur René Peters (nr 13)

21.15 uur Rondvraag

21.30 uur Afsluiting

(tijden zijn flexibel)

 

Opgeven voor deze digitale ontmoeting kan door een mail te sturen aan: [email protected] 

(Er is een maximaal aantal inschrijvers)

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.