17 augustus 2023

Arianne Valkhof stopt als gemeenteraadslid

Arianne Valkhof, sinds 2018 raadslid en vanaf maart 2022 fractievoorzitter van CDA Valkenswaard, heeft aangekondigd te stoppen als raadslid in de gemeente Valkenswaard. Arianne geeft aan dat het geen gemakkelijke keuze voor haar is geweest. 

“Sinds de verkiezingen in maart 2022 heb ik op allerlei manieren geprobeerd mijn weg te vinden in de Valkenswaardse politiek. Ik heb me daarin echt gesteund gevoeld door het CDA en vele anderen om me heen. Het lijsttrekkerschap kwam op mijn pad, dat heb ik opgepakt en mijn doel was de vier jaar vol te maken. Ik merk echter dat dit steeds lastiger wordt.”

De belangrijkste reden voor Arianne om te stoppen is de aard van het raadswerk en fractievoorzitterschap. Onder andere de vele avonden, de hoeveelheid aan informatie en het onvoorspelbare karakter kostten Arianne veel energie omdat ze de dingen die ze doet goed wil doen. Hierdoor bleef er te weinig energie over voor andere bezigheden die voor haar belangrijk zijn.

Het bestuur en de (steun)fractie staan eensgezind achter haar besluit en hopen van harte dat Arianne nu weer de energie en tijd krijgt voor haar andere bezigheden. Arianne heeft aangegeven zeker betrokken te willen blijven bij CDA Valkenswaard maar in een voor haar beter passende rol. 

Arianne wil via deze weg alle kiezers bedanken voor het in haar gestelde vertrouwen. Ook bedankt ze collega raadsleden en andere betrokkenen bij het raadswerk voor de prettige samenwerking.

Arianne, namens het bestuur, de (steun)fractie en de leden bedankt voor jouw inzet als raadslid en fractievoorzitter voor het CDA de afgelopen jaren!
Beoogd opvolger van Arianne is Eduard Kerssemakers, de nummer 2 op de kieslijst van het CDA. Het bestuur en (steun)fractie wensen Eduard veel succes toe!

Het bestuur en (steun)fractie van CDA Valkenswaard

 

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.