Gerard Winkels

raadslid

Ik ben Gerard Winkels, vader van twee inwonende jongens.

Ik woon mijn hele leven al in Aalsmeer en ben ook werkzaam bij een Aalsmeers bedrijf als Manager Veiligheid en Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen.

Vanaf een jaar of 16 ben ik in het Aalsmeerse verenigingsleven bezig geweest. Als voorzitter van de Katholieke Jeugdraad en lid van de gemeentelijke jeugdraad. Later was ik ook als vrijwillige koster werkzaam in de Carmelkerk.

Tegenwoordig ben ik penningmeester van de stichting de Vrijbuiter. Deze stichting organiseert met de hulp van vele vrijwilligers en subsidies/giften, vakanties of gezellige avonden voor verstandelijk beperkte mensen.

Ik ben vanaf 1998 tot 2006 raadslid geweest voor het CDA Aalsmeer-Kudelstaart, daarvoor was ik 15 jaar secretaris van de Aalsmeerse afdeling van het CDA.

Op dit moment ben ik als CDA raadslid bezig geweest met het nieuwe afvalophaalplan, dat na de zomer van start gaat. Ik houd mij verder bezig met het Aalsmeers gemeentelijk vastgoed zoals bv.de te bouwen nieuwe school in de wijk Nieuw Oosteinde. Ook de Aalsmeerse wegen en fietspaden hebben mijn aandacht.

Aalsmeer is te mooi om er niets voor te doen. Daar ben ik mij al jaren van bewust. En daar draag ik graag mijn steentje aan bij!

 

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.