01 juni 2022

Zilveren CDA-speld voor Marian van Berkum-Schouten

Op 19 mei is afscheidnemend bestuurslid Marian van Berkum-Schouten in het zonnetje gezet tijdens de Algemene Ledenvergadering CDA Hoorn.

Voor de tomeloze inzet die Marian tijdens haar lidmaatschap heeft getoond ontving zij de zilveren CDA-speld, een onderscheiding voor CDA’ers die jarenlang actief en verdienstelijk zijn geweest voor de partij.

Marian heeft zich jarenlang met veel enthousiasme en bevlogenheid ingezet voor het CDA. Zij is 8 jaar raadslid geweest, in deze tijd heeft zij veel gedaan voor de oudere inwoners van Hoorn. Daarna heeft zij nog eens 10 jaar in het bestuur van het CDA Hoorn gezeten, waar zij een aantal jaar penningmeester was. Gedurende haar actieve periode heeft zij zich onmisbaar gemaakt voor de partij. Als er iets georganiseerd moest worden, of er werd een actie bedacht dan was Marian er om te zorgen dat het gedaan werd. In het werven van leden is zij ook uiterst bedreven, menig lid heeft het lidmaatschap aan haar te danken. Ook tijdens campagnes was Marian niet weg te denken, voor ons is zij een rots om op te bouwen.

Nu heeft ze afscheid genomen als bestuurslid, maar blijft een actief lid van onze lokale partij. We wensen Marian alle liefde en goeds toe.

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.