Diana Dekker

Duo-Statenlid

Functie: Duo-Statenlid
Commissie: Natuur, Landbouw en Gezondheid
Portefeuille: Dierenwelzijn, Grondbeleid, recreatie en toerisme, water
Contactpersoon voor de regio: West-Friesland

Mijn naam is Diana Dekker, 46 lentes jong, getrouwd en moeder van twee pubers. Ik ben opgegroeid in Stede Broec, tussen de tulpenvelden en bloemkool stronken, aan weerszijden van de eeuwenoude lintbebouwing. Naast mijn zelfstandig ondernemerschap voel ik me thuis in de fractie van CDA Noord-Holland. Voor mij is het belangrijk om niet alleen verantwoording te nemen voor mijn eigen leven, maar als volksvertegenwoordiger het bredere maatschappelijk belang te kunnen dienen.

Zij aan zij met Statenlid Willemien Koning-Hoeve ben ik als duo-commissie lid actief in de commissie Natuur, Landbouw & Gezondheid. De komende jaren staan we voor cruciale besluitvorming in de provincie Noord-Holland. Wij hebben, als oppositie partij, volle aandacht voor onder meer; lokaal draagvlak als uitgangspunt bij de Regionale Energie Strategieën (RES), realistisch toekomst perspectief voor de (agrarische) ondernemers en het daadwerkelijk prioriteiten stellen bij de algehele gezondheid voor de omwonenden van TATA Steel/Harsco.

Water, Toerisme & Recreatie en Dierenwelzijn behoren tot mijn woordvoerderschappen. Via onderstaande contactgegevens kunt u mij over deze onderwerpen direct bereiken. Natuurlijk ook om onder “koppies toid” van politieke gedachten te wisselen. 

Contact

E-mail: dekkerd@noord-holland.nl
Telefoon: 0642198422
Woonplaats: Zwaag

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.