Geertje Geuzebroek

Steunraadslid

Mijn naam is Geertje Geuzebroek, geboren op 21 januari 1971 in Haarlem. Via Zeeland ben ik in Zaandam terecht gekomen. Nu woon ik met mijn gezin in Zaandam in de Westerwarering. Wij zijn een samengesteld gezin met 4 kinderen.

Inmiddels ben ik alweer 20 jaar werkzaam als ambulanceverpleegkundige, nu bij Ambulance Amsterdam. Ik heb in 2014 mijn master gehaald en werk daarom ook binnen het medisch management. Binnen deze functie valt onder andere mijn werk als aandachtfunctionaris kindermishandeling en huiselijk geweld. Ook begeleid ik verschillende projecten binnen de ambulancedienst en heb ik wetenschappelijk onderzoek gedaan. Tijdens mijn werkzaamheden heb ik de kans gekregen om verschillende symposia en oefeningen te organiseren.

Op de school van mijn dochter was ik een actief lid van de medezeggenschapsraad waarin we een fusie moesten begeleiden.

De politiek heeft mij altijd geïnteresseerd maar tot nu toe had ik er te weinig tijd voor. De kinderen zijn nu wat ouder waardoor wat meer ruimte is ontstaan om mij meer actief te worden in de politiek. Inmiddels heb ik kennis gemaakt met de andere fractieleden en ik verheug mij zeer op de samenwerking. Ik ben een persoon die graag samenwerkt, maar ook de leiding kan nemen.

Mijn interesse in het CDA is ontstaan doordat de standpunten van het CDA dicht bij mij als persoon liggen. Respect voor anderen vind ik vanzelfsprekend, in mijn werk pas ik dat toe en dat zal ik hier ook doen. Ik heb een brede politieke interesse en daarmee op verschillende vlakken inzetbaar, maar mijn grote interesse ligt vooral in het verlengde van mijn vak: het sociale domein. Hieronder vallen onder andere verbetering van de leefkwaliteit, saamhorigheid, bestrijden eenzaamheid, veiligheid en participatie.

 

Geertje Geuzebroek

H. Soeteboomstraat 25

1507 RX Zaandam

 

Gsm: 06-41961104

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.