Julie van 't Veer

Raadslid - Fractievoorzitter

Wie ik ben

Ik ben Julie van ’t Veer, 20 jaar en ik ben woonachtig in Assendelft. Ik woon daar al mijn hele leven met onwijs veel plezier. Sinds maart 2021 ben steunfractielid voor CDA Zaanstad en vanaf maart 2022 hoop ik mijzelf raadslid te kunnen noemen.

Waarom CDA?

Het eerste wat in mij opkwam was: “Waarom niet?”. Het CDA is een partij die staat voor familie en omzien naar elkaar. Vooral op lokaal niveau gaan wij graag in gesprek met elkaar. Ook al ben ik niet gelovig opgevoed, kan ik mij wel vinden in de christelijke waarden, waar het CDA achter staat. Ik wil graag laten zien dat het CDA ook een partij is voor de jongeren!

Waar ga ik mij op focussen en voor inzetten?

Ik wil mij graag gaan inzetten voor onze jongeren. Vooral omdat zij (en ook ik dus) zich vaak gepasseerd en niet gehoord voelen. Naast aandacht besteden aan de jongeren, is het soms belangrijk om onze gemeente te zien als een groot geheel, maar we moeten niet vergeten dat onze gemeente ook bestaat een stad en 8 dorpen. Deze delen uit onze gemeente zijn allemaal verschillend en daarom is het juist zo belangrijk dat iedereen zich thuisvoelt op zijn eigen manier. Onze gemeente blijft groeien en daardoor staan we (nog steeds) voor veel uitdagingen en ik kan niet wachten om daarmee aan de slag te gaan samen met andere raadsleden. Concreet wil ik mij graag gaan focussen op: jongeren, milieu, sport & recreatie en Zaanstad Noord.

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.