Paul van der Veer

Steunfractielid - Penningmeester fractie

Paul van der Veer | Kandidaats Raadslid - plek 6

Ik ben 53 jaar, geboren en getogen in Zaandam en gelukkig getrouwd met Annemarie. We hebben een zoon (21) en dochter (18) die nog studerend en thuiswonend zijn. Na mijn HEAO-studie CE heb ik als media adviseur bij diverse grote mediabureaus gewerkt. Omdat mijn nieuwsgierigheid verder gaat dan media alleen, ben ik na 25 jaar mijn eigen bedrijf Colouring Media gestart. Een adviesbureau dat aan de hand van (heel) veel data bedrijven helpt bij het verbeteren van media en creatie in reclamecampagnes. 

In mijn vrije tijd ben ik lekker bezet met sporten (waterpolo en hardlopen), het voorzitterschap van de Mattheus Kerkgemeenschap Zaanstreek en ben ik zo nu en dan te vinden bij Koken Eten Daten in Westzaan. Niet dat ik zo’n geweldige kok ben: op de website sta ik nl. als grillmaster, dat zegt voldoende. ;-). Samen met Astrid van der Meer bedenken we wel wat we op sociaal maatschappelijk kunnen betekenen voor samenleving in de Zaanstreek. En dat is hartstikke leuk.

Van jongs af aan stem ik al op het CDA, een partij die het beste bij mijn levensopvatting past. Aandacht voor de ander, voor opkomen voor de mensen die dat in de samenleving nodig hebben. Vanaf juni zet ik me in het campagneteam actief in voor het CDA Zaanstad. We hebben een fantastisch programma en goede en betrokken mensen. Ons doel is te groeien naar 4 zetels. Voor mij niet direct een raadszetel, maar help wel graag mee de CDA-idealen te verwezenlijken.

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.