Wouter Leushuis

Commissielid

Mijn naam is Wouter Leushuis 41 jaar jong, samenwonend met mijn vrouw Marieke en twee zonen Jack (7) en Maxim (4) en woonachtig in het prachtige Borne waar ik ook ben opgegroeid.

In het dagelijks leven ben ik werkzaam als Hoofd Inkoop bij een grote zorgorganisatie. Een mooie en verantwoordelijke functie waarbij ik samen met mijn team impact kan maken op het zorgproces. Thema’s als betaalbaarheid van zorg en maatschappelijk verantwoord inkopen (duurzaam) sluiten aan bij mijn professionele waarden maar ook bij mijn persoonlijke waarden.

In mijn vrije tijd geniet ik van mijn gezin, vrienden en sport. Voetbal, tennis en fitness zijn voor mij een aangenaam tijdverdrijf.

Het besef dat je samen veel kunt bereiken in je eigen woon- en leefomgeving past voor mij in een stuk zingeving. Momenteel ben ik dan ook actief MR lid en in het verleden heb ik met enige regelmaat vrijwilligerswerk gedaan van allerlei aard. Naast burgerplicht, ook voortkomend uit trotsheid op Borne (en kerkdorpen). Een gemeente waar het fijn wonen is…

Een nadere kennismaking met CDA Borne was voor mij een feest van herkenning. Een partij die staat voor “samen” bouwen aan een duurzame toekomst voor onze gemeente. Een toekomst die wij met trots kunnen doorgeven aan onze volgende generaties. Dit probeer ik binnen het CDA met verve uit te stralen en als mensen-mens en de brug tussen burger en politiek bestuur zo klein mogelijk te houden. Actie- en resultaatgericht!  

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.