14 januari 2019

Kies bewust. Kies Bart!

We zijn verheugd en blij het verkiezingsprogramma van CDA Overijssel te publiceren. Dit programma is samengesteld met veel betrokken leden en inwoners van Overijssel. Met elkaar hebben we bepaald wat belangrijk is en waar het CDA zich in Overijssel de komende vier jaar hard voor wil maken.

Het programma maakt het mogelijk om de focus te behouden op hetgeen waar we nu al mee bezig zijn, zoals investeren in cultuur en evenementen, het behoud van onze gebruiken en de markante gebouwen. Ook nemen we de ruimte om te investeren in vitale dorpen en steden, in nieuwe wegen, in het MKB maar ook in bijvoorbeeld startersleningen voor jongeren die de woningmarkt betreden. CDA Overijssel gaat ook nieuwe uitdagingen aan, zoals het plaatsen van zonnepanelen op daken en het verwijderen van asbest.

 CDA Overijssel wordt in Deventer vertegenwoordigd door Bart van Moorsel, kandidaat Statenlid, plek 8. Van Moorsel ‘Ik zie er naar uit om de komende vier jaar met enthousiasme en toewijding te werken aan dit programma om zoveel mogelijk resultaat te behalen. De komende weken hoop ik veel mensen te ontmoeten en met hen in gesprek te gaan. Ik ga mijn best doen het vertrouwen wederom voor de komende vier jaar te krijgen. Mijn kracht ligt in lokaal bekend, betrokken en authentiek. Daar ga ik voor’!

 

 

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.