25 februari 2024

Sanneke Molenaar-Braaksma geïnstalleerd als raadslid voor 4 maanden

Sanneke Molenaar-Braaksma is op 28 februari geïnstalleerd als raadslid voor CDA Deventer. Zij gaat de komende vier maanden Teuni Scholthof vervangen, die met zwangerschapsverlof is gegaan.

Sanneke woont met haar man en zoontje in Diepenveen en heeft werkervaring in het onderwijs en in het sociaal domein, waaronder voorheen bij het Meester Geertshuis. Als ook vrijwilliger is zij actief, waaronder voorheen voor het vogeleiland. Deze maatschappelijke betrokkenheid heeft zij niet van een vreemde: haar vader Sape Braaksma is ook zeer actief geweest in het maatschappelijk leven in Deventer en ontving daarvoor een lintje. De afgelopen twee jaar was Sanneke als fractievolger al actief in de ondersteuning van de fractie.

Sanneke Molenaar-Braaksma: 'Ik vind het een eer om Teuni de komende maanden te vervangen. Voor mij is dit een kans om te ervaren wat het betekent om raadslid te zijn, maar ik vind het vooral fantastisch om me te mogen inzetten voor onze prachtige stad en onze geweldige dorpen'.

Teuni Scholthof: 'Mijn man en ik verheugen ons enorm op de komst van ons tweede kind. En het is heel fijn dat ik wordt vervangen door zo'n betrokken vrouw. Als geboren en getogen Deventenaar weet zij wat er speelt. Verder heeft zij een groot hart voor kinderen, jongeren en kwetsbare mensen.'

Sanneke vervangt Teuni van 25 februari tot 16 juni 2024. Zij is te bereiken via [email protected]. In die periode is raadslid Marcel Evers fractievoorzitter. Hij is te bereiken via [email protected] / 06 51515885.

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.