Louis Mulder

Fractievertegenwoordiger

Mijn naam is Louis Mulder, 56 jaar, getrouwd en drie kinderen. Ik woon in Hengelo maar ben geboren in buurtschap Oele. Mijn loopbaan is begonnen in de zuivel, vanaf 2008 ben ik docent voedingsmiddelentechnologie bij het Zone College in Almelo. Dat is geen toeval want ik heb een sterke innerlijke drijfveer voor het helpen ontdekken van persoonlijk talent. Het beste in mensen naar boven halen maakt mij blij.

Hengelo kent een rijke historie als metaalstad. Stork als merknaam is wereldberoemd. Nog steeds. Wie kent er niet iemand die geleerd en gewerkt heeft bij Stork? Wat een talent heeft daar zijn oorsprong en nu nog (bijvoorbeeld) bij Thales.

Samen met mijn mederaadsleden dichter bij de bewoners staan. Naar de mensen toe, een luisterend oor van jong tot oud. Ik wil laagdrempelig en transparant zijn. Zeggen wat je doet en doen wat je zegt. Iedereen in Hengelo doet er toe, dat moeten de inwoners gaan ervaren.

Ik wil bouwen aan een Hengelo waarin iedereen er toe doet en trots is op zijn identiteit, stad en achtergrond. Het beste in jezelf naar boven.

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.