28 september 2017

Boeskool100 geslaagd!

Afgelopen maandag 25 september 2017 was het dan zover, de Boeskool100. Veel Oldenzalers hebben gehoor gegeven aan de uitnodiging voor de Boeskool100 want er waren meer dan 80 Oldenzalers verzameld in Stadstheater “De Bond”. Het CDA wilde daarmee ophalen wat voor de komende jaren voor Oldenzaal belangrijk is.

Geanimeerde gesprekken en discussies onderbroken door cabaret/theater en een hapje en drankje leiden tot een grote en gevarieerde inbreng. Deze inbreng is de basis voor de actiepunten en het programma voor de komende raadsperiode.
Dit is niet eenmalig. Hierbij blijft het niet. Het CDA gaat waarschijnlijk ergens in december aan de deelnemers van de Boeskool100 het resultaat presenteren.

Maaike Rödel (fractievoorzitter CDA Oldenzaal): “We willen heel graag laten zien wat we ervan maken. Het zal vast niet lukken om alles mee te nemen maar we gaan ons best doen. We hopen natuurlijk alle deelnemers aan de Boeskool100 daar weer te ontmoeten. We zouden het nog mooier vinden als elke deelnemer er nog iemand bij mee kan nemen. Ook andere belangstellende of nieuwsgierige inwoners van Oldenzaal zijn uiteraard van harte welkom.

 

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.