Verkiezingsprogramma CDA Oldenzaal 2018-2022

Met trots presenteren we dit CDA-verkiezingsprogramma 2018-2022. En fijn dat je ons verkiezingsprogramma wilt lezen! 

We hebben dit programma opgesteld door de afgelopen jaren goed te luisteren naar wat mensen, organisaties en verenigingen in Oldenzaal ons te vertellen hebben. Eén van de hoogtepunten daarin was onze zogenoemde “Boeskool 100”, waarin we in Stadstheater de Bond aan een kleine 100 Oldenzalers hebben gevraagd om mee te denken over de inhoud van ons verkiezingsprogramma. Deze Boeskool 100 heeft bewezen een modern en eigentijdse manier te zijn om goede standpunten uit Oldenzaal op te halen, bij zowel jong als oud.  Het resultaat van alle inbreng van de afgelopen jaren vindt je – bezien door de CDA-Oldenzaal-bril, terug in dit verkiezingsprogramma.  

Oldenzaal is een stad om trots op te zijn. Oldenzaal is het “Stedke van Plezeer”, en dat willen we graag zo houden, nu en in de toekomst. We hebben uitstekende kandidaat raadsleden die staan te trappelen om aan de slag te gaan. Versterken van wat we hebben en uitbouwen daar waar we kansen zien voor Oldenzaal! En het liefst vanuit een bestuurlijke positie. Wij hopen dat we ook in 2018-2022 weer onderdeel zijn van het college. Daarvoor is het wel noodzakelijk om zoveel mogelijk stemmen te verzamelen……! 

Spreekt het jou aan hoe het CDA-Oldenzaal te werk gaat en waarvoor het CDA-Oldenzaal staat? Stem dan op één van onze CDA-kandidaat-raadsleden bij de komende gemeenteraadsverkiezingen in 2018.

CDA-Oldenzaal: Met hart voor Oldenzaal en oog voor mensen!

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.