Judy van der Woning

Raadslid

Naam:
Judy van der Woning

Functie:
Raadslid
Fractiepenningmeester
Lid auditcommissie
Adjunct directeur bij L.H. van der Woning Glas B.V.

Over mij:
Mijn naam is Judy van der Woning en ik woon samen met mijn vriend op Zuid-Berghuizen. Naast mijn rechtenstudie, ben ik in het dagelijkse leven fulltime actief in ons familiebedrijf L.H. van der Woning Glas B.V. Vol passie en overgave bewerken en verwerken wij glasspecialiteiten voor diverse toepassingen. In mijn vrije tijd probeer ik tijd vrij te maken om onder anderen te lezen, te wandelen en te reizen. Ook zoek ik graag de gezelligheid op thuis, bij en/of met vrienden en in de binnenstad van Oldenzaal.

Waarom CDA?
Sinds jong af aan ben ik al geïnteresseerd in politiek. Op mijn 18e heb ik bewust gekozen om lid te worden van het CDA. Een partij die de kernwaarden nastreeft, welke het dichtst bij mij als persoon liggen. Ik heb een brede interesse, maar het meeste op de hoogte ben ik van onderwerpen als economische zaken, financiën, MKB en ruimtelijke ordening.

Mooiste plekje van Oldenzaal
Oldenzaal heeft veel te bieden. Voor mensen van binnen en buiten de stad. Ik ben gek op de gezelligheid van onze binnenstad en het horecaplein, maar zoek ook graag de rust op in de natuurgebieden van het Hulsbeek of dichter bij huis in de Boerskotten.​

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.