17 november 2017

Anne Kuik op bezoek bij Landstede & CDA Raalte

Anne Kuik, Tweede Kamerlid voor het CDA, komt op uitnodiging van CDA Raalte op bezoek bij Landstede, waarbij ze ontvangen wordt door de bestuursvoorzitter van Landstede Theo Rietkerk.

Anne Kuik is door CDA Raalte uitgenodigd op de Algemene Ledenvergadering. Sinds kort heeft Kuik het MBO in haar portefeuille. Daarom een goed moment om haar bij te praten hoe het in onze regio gaat. Kuik zal vooraf aan de ledenvergadering de tafel delen met Rietkerk en genieten van een maaltijd die door leerlingen van de Landstede Zwolle is bereid. Zij zullen spreken met deze leerlingen en met elkaar over de mogelijkheden en kansen van de mbo-leerling. Gezien de ontwikkelingen op de arbeidsmarkt en de aansluiting op de arbeidsmarkt, biedt dit kansen en mogelijkheden.

Als ouder van uw jongvolwassen kind, heeft u misschien wel een vraag voor hen? Laat het ons weten via: [email protected]. Wij zullen de vraag aan hen doorspelen.

Aansluitend zal Anne Kuik naar “het Kerkhuus” te Heino komen om daarvan af 20.00 uur te spreken over dit onderwerp en over haar werk in de Tweede Kamer. Heeft u belangstelling? U bent van harte uitgenodigd, wij hopen u te ontmoeten op maandagavond 20 november om 20.00 uur in het Kerkhuus, Canadastraat 2, 8141 AC te Heino

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.