10 oktober 2017

CDA Salland Steunt Schreijer-Pierik, Omtzigt en Von Martels op 4 november – op het CDA-congres in Nijmegen!

Onze gezamenlijke jaarlijkse reis van de CDA-afdelingen in Raalte, Deventer en Olst–Wijhe gaat dit jaar op zaterdag 4 november 2017 naar het landelijke CDA-congres in Nijmegen.

Na het bezoek in 2015 aan Annie Schreijer-Pierik in het Europees Parlement in Brussel en in 2016 aan Mustafa Amhaouch, Martijn van Helvert en Erik Ronnes in de Tweede Kamer in Den Haag gaat de gezamenlijke CDA Salland reis dit jaar naar het congres het landelijke CDA-congres in Nijmegen.

Tijdens het landelijke CDA-congres in het Concertgebouw de Vereeniging in Nijmegen valt er op het congres van alles te beleven!

  • U ziet alle CDA-prominenten van dichtbij, kunt meedoen en luisteren naar boeiende discussies en beleeft het live;
  • Op de agenda staan deelsessies, speeches van onder meer partijleider Sybrand Buma en partijvoorzitter Ruth Peetoom;
  • De presentatie van het rapport van de evaluatiecommissie TK2017, de verkiezing van de landelijk secretaris, het vaststellen van de begroting 2018 en nog veel meer.

Gezien de coalitieonderhandelingen lijkt het een nog extra bijzonder congres te worden, want we zitten sinds jaren naar alle waarschijnlijkheid weer in de coalitie!

Vanaf 5 oktober kunt u zich via de CDA website aanmelden voor het congres. Introducées zijn ook van harte welkom. Wellicht een leuk idee om uw partner, familielid of vriend(in) mee te nemen. Net zoals ons eerder bezoek aan Den Haag gaan we gezamenlijk met de trein, voor een bedrag van € 7,50 reist u met CDA Salland vanaf station Deventer mee. We vertrekken gezamenlijk met de trein van 8:45 van station Deventer naar Nijmegen, de terugweg bent u vrij om op een eigen gewenst tijdstip terug te reizen. Er zijn weer een beperkt aantal plekken beschikbaar dus wees er snel bij. Het is een leuke en laagdrempelige manier om gezamenlijk en ook vooral gezellig kennis te maken met de landelijke CDA politiek! Kortom Salland: steunt Schreijer-Pierik, Omtzigt en Von Martels en gaat samen op reis op 4 november 2017 naar  op het CDA-congres in Nijmegen!

Interesse? Aanmelden voor de CDA Salland Samenreis kan via E-maildres: [email protected]. Voor vragen kunt u contact opnemen met de heer A.M. Kleine Staarman: 06-83530195 (na 18 uur).

 

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.