02 maart 2017

Hoe zeker is uw pensioen voor later? Pieter Omtzigt geeft antwoord aan u!

Vroeg of laat krijgen de meeste Nederlanders er mee te maken: Pensioen.

  • Maakt u zich ook, net als vele Nederlanders, steeds meer zorgen over uw pensioen?
  • Wilt u weten wat er de komende jaren gaat veranderen met pensioenen?
  • Hoe tast het lage rentebeleid van de Europese Centrale Bank de Nederlandse pensioensector aan en wat betekent het voor uw oudedagsvoorziening?

Pieter Omtzigt waarschuwt: “De Nederlandse pensioensector zakt steeds verder in het moeras!”.

Het CDA-Kamerlid werpt zich opnieuw op als dé kampioen van de gepensioneerden in Nederland. Ga daarom ook in gesprek met Pieter! CDA-Kamerlid Pieter Omtzigt gaat graag met u in gesprek over de vragen en zorgen die u heeft! Pieter was namens de Tweede Kamer pensioenrapporteur en zette zich in om voorstellen voor meer EU-regelgeving op het Nederlands pensioenstelsel tegen te houden, wat gelukkig deels gelukt is.

Pieter bezoekt Raalte in samenwerking met het CDA Raalte om met u in gesprek te gaan op maandag 6 maart 2017 van 16.00 uur tot 17.15 uur bij het NS-station in Raalte. Deze plek, een start en eindpunt van vele werknemers en studenten, zal in het teken komen te staan van uw toekomst. Hoe zeker bent u van uw pensioenspaarpot?

Pieter Omtzigt

Al sinds 2003 houdt hij zich als Kamerlid met pensioenen bezig. In 2012 werd hij met voorkeurstemmen herkozen als Tweede Kamerlid en in de afgelopen jaren ontwikkelde hij zich tot dé luis in de pels van het kabinet Rutte II, omdat hij zich vastbijt in dé zaken van landsbelang. In 2014 benoemde de parlementaire pers hem daarom tot dé parlementariër van het jaar en in september 2016 ontving hij de eervolle Prinsjesprijs, die wordt uitgereikt aan politici die in optreden of handelen van bijzondere betekenis zijn voor het gezag van het parlement.

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.