Het CDA is een partij waarin de christelijke normen en waarden gelden als uitgangspunt en inspiratiebron voor het maken van keuzes. Het CDA wil een actieve bijdrage leveren aan sterk Leusden in een samenwerkende regio. Een zelfbewuste gemeente met een eigen gezicht.

Met ons eigen geluid willen wij komende jaren werken aan een vitaal, gezond en groen Leusden met als speerpunten:

1. Leusden is een veilige en groene gemeente. Geen overlooplocatie voor grootschalige woningbouw voor de regio en randstad.
2. In gesprek met de samenleving werken aan een toegankelijke, integrale, innovatieve en betaalbare zorg. Mindere zorgbureaucratie. Korte wachttijden.
3. De lokale ondernemers zijn een belangrijke motor van de Leusdense economie. Als gemeente geven we het voorbeeld aan eenieder door te kiezen waar mogelijk voor het gebruik van lokale producten en diensten.
4. Wij staan voor een financieel gezonde gemeente.
5. Wie zorg nodig heeft moet in Leusden kunnen blijven wonen. Senioren kunnen wonen op maat, wie start kan ook in Leusden een woning vinden.

Wilt u iets met ons bespreken? Wij maken graag een afspraak met u om langs te komen tijdens onze  fractievergadering. Maak hiervoor een afspraak met onze fractiesecretaris Albert Kramer.

 

 

EUROPESE VERKIEZINGEN

23 mei zijn de Europese verkiezingen. Lees hieronder via de knop de standpunten van het CDA waar wij ons komende periode in Europa hard voor willen gaan maken.

Nieuws

Onze mensen

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.