26 april 2024

Introductie Jean-Paul Timmers; nieuw commissielid voor het CDA Utrechtse Heuvelrug

Met genoegen verwelkomen wij de nieuwe aanwinst in onze CDA-fractie, commissielid Jean-Paul Timmers uit Maarsbergen, waar hij samen met zijn gezin woont. Jean-Paul woont in Maarsbergen met zijn vrouw en twee kinderen. Zijn toetreding zorgt ervoor dat het CDA nu vertegenwoordigd is in alle dorpen van onze gemeente, wat belangrijk is voor een evenwichtige en inclusieve lokale politiek.

Jean-Paul's motivatie om als commissielid een bijdrage te leveren aan onze gemeente is diepgeworteld in zijn sterke interesse in de lokale leefomgeving. Hij heeft specifieke belangstelling voor stedelijke ontwikkeling, natuurbehoud en het algemene welzijn van alle inwoners. Zijn betrokkenheid en expertise zullen ongetwijfeld van grote toegevoegde waarde zijn voor onze fractie. We kijken uit naar de samenwerking en zijn verheugd hem te verwelkomen.

Daarnaast is Jean-Paul werkzaam bij Defensie, een organisatie die wij als gemeente volledig ondersteunen en waarderen. De aanwezigheid van een belangrijke militaire instellingen zoals het Militair Revalidatie Centrum, de Marinierskazerne en meer op afstand het Nederlandse Veteranen Instituut in onze gemeente is geen toeval. Het onderstreept onze sterke band, steun en onze toewijding aan het welzijn van veteranen en militairen.

Jean-Paul brengt zijn waardevolle ervaring en betrokkenheid bij Defensie mee naar zijn rol als commissielid, wat een verrijking is voor onze gemeenschap. Zijn inzet voor dienstverlening en het algemeen belang is een inspiratie voor ons allen. We zien uit naar een vruchtbare samenwerking.

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.