CDA Zeist 10_BRENDA_EMMEN-HASSELL
03 februari 2022

CDA Zeist presenteert voorgelezen versie van verkiezingsprogramma

Zeist –Het CDA Zeist heeft zijn verkiezingsprogramma ‘ons lokale verhaal’ als gesprokenboek uitgebracht. Hiermee wilt CDA Zeist de toegankelijkheid van het verkiezingsprogramma vergroten. De podcast is te beluisteren via Spotify en Soundcloud.

Brenda Emmen-Hassell (nr. 10 CDA Zeist kandidatenlijst), initiatiefneemster van het CDA Zeist over de verkiezingsprogramma podcast: “Niet iedereen heeft zin of tijd om een heel verkiezingsprogramma door te lezen. Luisteren is dan veel eenvoudiger, dat bracht mij op het idee om ons programma in te spreken. Met deze podcast kan je tijdens een wandeling of bij de afwas het verkiezingsprogramma en standpunten van het CDA Zeist leren kennen. Ik hoop van harte hierdoor meer mensen kunnen inspireren om mee te doen met ons lokale verhaal.”

In Zeist wonen veel mensen met een visuele beperking, denk aan bijvoorbeeld Bartiméus in Zeist. Ook voor deze inwoners van onze gemeente is de keuze op de verkiezingsdagen 14, 15 en 16 maart van belang. Iedereen moet kunnen meedoen is het motto van het CDA Zeist.

Marcel Fluitman, lijsttrekker CDA Zeist: “Ons verkiezingsprogramma heet “Ons lokale verhaal”, voor mij is dat een verhaal voor iedereen in Zeist. CDA Zeist vindt het belangrijk dat iedereen mee kan doen in onze gemeenschap. Ook mensen die slechtziend zijn of niet de tijd hebben een politiek programma te lezen, Op deze manier betrekken we weer meer mensen bij de lokale politiek. Daarnaast is het gewoon leuk en praktisch om de inhoud van CDA Zeist op deze manier tot je te nemen. Veel luisterplezier!”

Vanaf vandaag is de 6-delige podcast van ons verkiezingsprogramma ‘Ons lokale verhaal’ te beluisteren via Spotify of Soundcloud. Onderstaand treft u de doorverwijs link naar beide platforms. 

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.